avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fals în acte: promisiune de vânzare-cumpărare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fals în acte: promisiune de vânzare-cumpărare autentificată în 2014, dar promitentul vânzător (tata) a decedat în 2013. Ce pot face eu acum?

Buna ziua!
De curand am aflat ca cineva imi lucreaza hectarele pe care le am de la tatal meu. Am cercetat putin si am aflat ca exista o promisiune de vanzare cumpărare . Am ajuns la notarul care a facut actele si rezulta ca actul este facut in 2014 iar tatal meu este mort din 2013. Ce pot face eu acum?
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:46, 18 Martie 2024
Exact acelasi lucru am patit noi! Aveam terenul dat in arenda unui om de afaceri, acesta a disparut si acum cand ne-am interesat de teren am aflat ca presupusul cumpărător lucra ptr acest om de faceri si a cam profitat de acest lucru si si-a însușit terenurile.

ovi47 a scris:

luati legatura cu un avocat care sa analizeze inscrisurile si sa se informeze la notariat-primarie -persoana imputernicita despre acte.In zonele rurale mai sunt inca angajati ai primariilor care stiu cine detine suprafete mai mari de terenuri,daca au decedat iar urmasii lor locuiesc in strainatate sau in localitati indepartate si fac abuzuri(sau acte false) care le permit arendasilor sa se foloseasca de terenuri abuziv

Buna ziua!
Am o nelamurire!
In urma cu 7 ani am luat o casa impreuna cu prietenul meu pe Credit ,la Notar am fost trecuti ambii proprietari .intre timp noi ne am despartit si el a preluat tot creditul .
A facut un act de mana pe care ma obligat sa l semnez ca imi va plati 3000 de Euro...am si semnat dupa atatea circuri.
Acum dupa 7 ani Mai vrea o semnatura de la mine ptr tot aceeasi scop ca II cedez proprietatea...eu Nu Mai vreau sa semnez nimic...dupa 7 ani...m am si mutat intr o alta Tara. Acum 7 ani cand i am semnat acea hartie era trecut ca martor si sora mea pe hartia lui...pe al meu Nu si nici semnat.
Intrebarea mea este de ce Mai vrea o alta semnatura?
Si pot eu daca cumva acel act e illegal sa imi cer acum drepturile ce am platit pentru Credit prin acte demonstrate?
Prima data ma prostit ma santajat,obligat sa semnez...acum Nu Mai vreau!
Ce consecin
Faceti un topic nou, asta este cu alt subiect si vechi, nu veti primi raspuns. Oare cum reusiti sa va lipiti de subiecte vechi?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare cumparare laurenti001 laurenti001 Buna ziua, Un unchi doreste sa imi vanda un teren intravilan, insa nu a facut succesiunea de la tatal sau. Cum eu nu locuiesc in Romania, exista ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)
Instrainare proprietate in baza unui antecontract dubios gigelas gigelas Se perfecteaza un contract de vanzare - cumparare,la notarul public. Vanzatorul este o femeie batrana,mioapa,care nu stie sa scrie si nu mai vede sa ... (vezi toată discuția)