avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot sa incep o mica afacere ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot sa incep o mica afacere ?

Buna ziua ! As dori sa incep o mica afacere impreuna cu un prieten , vrem sa fie intr-un parc din bucuresti unde am vrea sa pictam copii pe fata . Problema este ca nu stiu de unde trebuie sa incep , adica inainte trebuie sa inchiriez spatiul public si deci sa ma duc la primarie ? Sau trebuie sa ma duc la registrul comercial pentru a imi deschide o firma ? Si ce ar fi mai bine sa deschidem pfa , srl-d , srl sau mai sunt si alte variente ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: anamariad25 , utilizator 22:55, 25 Aprilie 2018
Pentru a fi in legalitate va trebui sa deschideti minim un PFA. Tinand cont ca aveti un asociat, cred ca va trebui deschis un SRL.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen trebuie sa folosesc? Bineata Bineata Buna ziua,ce cod Caen trebuie sa folosesc dacă vreau ca activitate Cosmetica și pedichiura?Pot sa deschid o întreprindere individuală sau un PFA?Multumesc. (vezi toată discuția)
Abilităţile pentru compania proprie Angelala Angelala Care autoritate îţi verifică abilităţile pentru compania mea? (diploma etc.) (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din vanzare produse fizice pe amazon.com alexandrumarc89 alexandrumarc89 Buna ziua, Doresc sa incep un business pe Amazon.com care se concretizeaza in vanzarea de produse importate din China pe platforma Amazon.com, cu piata de ... (vezi toată discuția)