avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Anunturi de angajare Contract de munca perioada determinata
Discuție deschisă în Anunturi de angajare

Contract de munca perioada determinata

Buna ziua, este ok aceasta situatie: "pentru primele 3 luni cele de proba se va incheia un contract de munca cu perioada determinata de 3 luni, apoi dupa incetarea acestuia se va face un act aditional prin care contractul de munca va fi pe o perioada nedeteminata" sau ridica anumite semne de intrebare? Eu pana acum cat am fost angajata toate contractele mele de munca erau de forma: " pe o perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 de zile". Nu stiu daca este o situatie stabila sau daca dupa cele 3 luni, mi se va zice la revedere.. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:27, 26 Aprilie 2018
Exact. Nu aveti garantia ca dupa 3 luni nu vi se spune PA. Contractul ar trebui icnehiat pe perioada nedeterminata cu perioada de 3 luni - proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca cu perioada de ... Dorian9999 Dorian9999 Buna ziua In cazul meu am un contract de munca cu perioada de proba de 90 de zile. In ziia 89 vine angajatorul si propune un Acord prin care sa mai stau 3 ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, As avea o intrebare legata de art. 82 alin. (4) Codul Muncii, in cadrul acestuia stipulandu-se ca intre aceleasi parti se pot incheia succesiv ... (vezi toată discuția)
Trecere de la perioada determinata la nedeterminata in contract munca vica33 vica33 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Dupa terminarea celor 3 luni de proba la firma la care lucrez inca nu am primit actul aditional de ... (vezi toată discuția)