avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva Dir.Telecomunicatii a mun.Bucuresti din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva Dir.Telecomunicatii a mun.Bucuresti din perioada 1979-1980

Cine detine arhiva Directiei de Telecomunicatii a municipiului Bucuresti din perioada 1979-1980, in vederea obtinerii adeverintei de venit necesare intocmirii dosarului de pensionare?Mentionez ca Arhivele Municipiului Bucuresti si Registrul Comertului nu detin aceasta informatie iar Telekom Romania nu raspunde acestei intrebari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 26 Aprilie 2018
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , varul meu a pierdut cartea de munca , cum poate obtine ... dannymoga dannymoga Buna ziua , varul meu a pirdur cartea de munca , cum poate obtine adeverinte vechime din anii 1970-1990 , precizez ca a lucrat la Telefoane ( Palatul ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatii cuvintul srl dsimiono dsimiono Buna ziua, puteti sa ma ajutati sa gasesc lichidatorul judiciar sau detinatorul legal al arhivei \"Societatii Cuvintul SRL\" Bucuresti in scopul recuperarii ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)