avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CUM SE SEMNEAZA PROCESUL VERBAL??
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CUM SE SEMNEAZA PROCESUL VERBAL??

Art. 19. - (1) Procesul-verbal se semneaza pe fiecare pagina de agentul constatator si de contravenient......................... Cum trebuie semnat? pe fiecare pagina in parte sau semnat doar pe prima si pe copie se imprima. e interpretabil dupa parerea mea . Semnatura trebuie sa apara in original pe copie sau la indigo imprimata??
Fiind vorba despre hartie autocpianta sau despre indigo se poate semna o singura data,semantura rezultand ,chiar daca prin intermediul modalitatii mai sus aratate.
Daca aveti obiectiuni la cele consemnate de agentul constatator,puteti sa le inscrieti la rubrica existenta.
Puteti sa refuzati semnarea acestuia,situatie in care termenul de contestare va curge la 15 zile de la primirea acestuia la domiciliu
In momentul semnarii agentul ,mi-a spus ca daca semnez nu inseamna ca recunosc , iar la OBIECTIUNI am observat ulterior ca era scris . Banuiesc ca el ar fi trebuit sa scrie ca nu am obiectiuni, nicidecum vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv rutier pentru o declaratie a unui martor... donpedros donpedros O rugaminte,va rog! Am primit amenda si suspendare permis ptr.30 zile in urma unei declaratii a unui martor. La data respectiva am parcat in acel loc ... (vezi toată discuția)
Poate fi un proces-verbal anulat daca nu este completata rubrica "alte mentiuni"? Instructor auto Mircea Crisan Instructor auto Mircea Crisan Poate fi anulat un proces-verbal de contravenție la regimul circulatiei doar pe motiv că rubrica \"Alte mențiuni\" nu a fost completată? Aș dori să ... (vezi toată discuția)
Consecinta nerespectarii art 16, alin. 7 din oug nr. 2/2001 - neaducerea la cunostinta contravenientului a dreptului de face obiectiuni giv giv La art. 16 alin 7 din O.U.G. 2/2001 republicata se specifica: \" (7) În momentul încheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat să aducă ... (vezi toată discuția)