avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... AM PIERDUT UN CERTIFICAT FISCAL AUTO.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

AM PIERDUT UN CERTIFICAT FISCAL AUTO.

Am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania de la un intermediar care a impus la primarie masina pe numele lui dar nu a inmatriculato pe numele sau si am primit fiscalul de la intermediar dar am pierdut fiscalul dintre cei doi . Eu pot sa inmatriculez masina sau cum pot obtine certificatul dintre cei doi cum sa impus prima oara masina pe intermediar?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 00:06, 20 Martie 2023
.
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
w_v_w_v, utilizator
verificati pe youtube filmul lui TAVI PERTEA Cum ÎNMATRICULEZI o mașină FĂRĂ FISCAL?!

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mi-am cumpărat un motocultor cu ... alessandro29 alessandro29 Bună seara domnilor Avocații miam cumpărat un motocultor cu remorcă din magazin și vreau să știu dacă am voie să circul cu el pe drumurile publice,și ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto import crt82 crt82 Buna ziua, Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara certificat fiscal djmar1u5 djmar1u5 Buna ziua ... am cumparat de curand un auto pe baza de contract v/c . am primit cartea masinii certificat de inmatriculare . Proprietarul care apare pe cartea ... (vezi toată discuția)