avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Activitati economice
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Activitati economice

O Asociatie De Dezv. Intercomunitara , persoana juridica de drept privat si de utilitate publica poate desfasura activitati economice?
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 27 Aprilie 2018
Da pentru ca infiinţarea, funcţionarea şi eventuala desfiinţare a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară se supune şi prevederilor OG 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii cu modificările şi completările ulterioare din Legea. 246 din 2005.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie ManoleStefan ManoleStefan Se propune înființarea unei asociații de către Consiliul Județean, Consiliul local și Spitalul județean. Asociația va avea ca ... (vezi toată discuția)
Reprezentant asociatie cu statut de utilitate publica VioletaNed VioletaNed Buna ziua, suntem o Asociatie de dezvoltare intercomunitara de utilitati publice pt serviciul de alimentare cu apa, infiintata in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Institutii publice si private cu scop nonlucrativ firina firina [As dori sa solicit lamuriri cu privire la statutul institutiilor publice si private cu scop nonlucrativ. Imi puteti, va rog, spune daca un asezamant cultural, ... (vezi toată discuția)