avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut, dosar penal art 334 alin 1 Cod Penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut, dosar penal art 334 alin 1 Cod Penal

Buna ziua
In data de 07.12.2017 mi-a fost retinut permisul pentru ca am circulat cu numere rosii expirate si mi s-a facut dosar penal. Am primit dovada de circulatie pe care o prelungeam mereu cu 30 zile. Asta aveam de facut si joi, 26.04.2018, intrucat expira in 27.04.2018. Dar la parchet am primit ordonanta data de procuror de renuntare la urmarirea penala sa merg cu aceasta la Politia Rutiera sa ridic permisul. Politia Galati nu mi-l da. Pe 15.05 e termen in Judecatorie pentru confirmare. Nu stiu ce-i de facut in perioada aceasta fara permis, fara dovada. Lucrez ca sofer. Daca ma puteti ajuta cu o solutie. Cu multumiri anticipate

Alte discuții în legătură

Buna ziua am circulat din neatenție cu numerele rosii expirate ... Alex_pgt Alex_pgt Buna ziua Am circulat din neatenție cu numerele rosii expirate de cateva ore. Mi sa întocmit dosar penal! Asigurarea era încă valabilă, dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru numere false cosmin990 cosmin990 Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema care persista de aproape 1 an de zile. Incerc sa descriu situatia detaliat pentru a obtine de la dumneavoastra ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier terence terence Am un dosar penal din data de 12/01/2012 pentru numere rosi expirate,mentionez ca am primit dovada fara drept de circulatie,pina in acest moment nu am facut ... (vezi toată discuția)