avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXTINDERE CASA FARA AUT.DE CONSTRUIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXTINDERE CASA FARA AUT.DE CONSTRUIRE

CUM POT INTRA IN LEGALITATE CU O MANSARDA FARA AUT.DE CONSTRUIRE .AS DORI SA O POT INTABULA SI CADASTRA TOATA CONSTRUCTIA.MENTIONEZ CA TOATA SUPRAFATA ACTUALA A CASEI ESTE TRECUTA LA PRIMARIE IN FISCAL PLATIND IMPOZIT.
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 21:58, 28 Aprilie 2018
Sunt mai multe posibilități. Depinde dacă sunteti unicul proprietar al imobilului sau dacă mai sunt si alții. Depinde si de cutuma locului. Cel mai bine este sa consultați un avocat sa va îndrume in demersul Dvs. Succes!
Sunt mai multe posibilități. Depinde dacă sunteti unicul proprietar al imobilului sau dacă mai sunt si alții. Depinde si de cutuma locului. Cel mai bine este sa consultați un avocat sa va îndrume in demersul Dvs. Succes!
In primul rand luati legatura cu un topograf care va face actele necesare pentru intabulare.
Dpdv fiscal terenul şi casa sunt evidenţiate şi impozitate separat. Certificatul de atestare fiscala NU reprezintă dovada de proprietate.
In mod normal etapele care trebuie parcurse sunt: certificat de urbanism-avize-autorizatie de construire-recepţie construcţie-întabulare-declarare la impozite.
Dupa cum stiu, DACA construcţia a existat înainte de 2004, puteţi da o declaraţie notariala care va înlocui de fapt autorizaţia de construire. Problema este daca in aceea zonă se pot construi case cu mai multe nivele (adică regimul de înaltime).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa si teren cocoon cocoon In acest moment am: 1. titlu de proprietate pe teren (mostenire de la tata). 2. certificat de atestare a constructiei, pe numele meu si al sotului 3. ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate belcris141 belcris141 Buna ziua.Sunt mostenitor in urma succesiunii, pe o casa,in Cta care are doar o amenda din 1969 pt. constructie ilegala si as dori sa stiu ce am de facut ... (vezi toată discuția)
Acte pentru casa construita fara autorizatie - cum o inregistres, pentru a putea face cadastru si intabulare pentru a vinde imobilul? atuxela atuxela Salut, In 1990 am cumparat un teren cu casa batraneasca 3 camere, specificanduse in actul de vanzare cum ca cladirea nu a fost contruita cu autorizatie. ... (vezi toată discuția)