avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Receptie casa cu autorizatie de construire expirata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Receptie casa cu autorizatie de construire expirata

Buna ziua,
Speta mea este destul de simpla: in 2013 am inceput constructia unei case, apoi am prelungit respectiva autorizatie dar intre timp a expirat si prelungirea iar acum, cand am terminat lucrarile, ar trebui sa declar constructia pentru a intra in legalitate.
Stiu, in mod normal ar trebui sa cer o noua autorizatie de construire, dar totusi nu exista si o alta varianta? Sunt dispus sa platesc o amenda rezonabila decat s-o iau de la capat cu certificat de urbanism si autorizatie de construire. Alta solutie exista?
Cel mai recent răspuns: tibistefi@yahoo.com , utilizator 09:03, 23 Iunie 2023
Exista dar e mai scumpă din toate punctele de vedere decât sa o luați din nou de la capăt cu noile autorizații si certificate
Care este aceasta meroda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, daca certificatul de urbanism dupa care s-a facut proiectul ... mariustz mariustz Salutare, Daca certificatul de urbanism dupa care s-a facut proiectul de casa a expirat, ce se intampla? Trebuie refacut proiectul la costul initial de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)