avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cit dureaza un apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cit dureaza un apel?

Am un proces de granituire faza de apel .Vineri a fost a 8 -a infatisare ,care s-a aminat .Apelul dureaza de 2 ani.Este normal sa dureze atita? Se poate amina atita timp?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:10, 29 Aprilie 2018
Nu puteti sa primiti un raspuns decat daca un av studiaza dosarul ,incheierile de sedinta de la fiecare termen etc.Poate a fost dispusa o expertiza care nu s a realizat,poate s -au formulat adrese catre diverse institutii care nu au raspuns etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții se poate face recurs la o încheiere de sedinta ... Flor73 Flor73 În ce condiții se poate face recurs la o încheiere de sedinta ,încheiată cu respingere în totalitate obiectiuni expertiza judiciara? (vezi toată discuția)
Ciudăţenii la judecătorie Martonze Martonze Instanţa , în încheierea de şedinţă, staileşte solicitarea unor informaţii punctuale de la anumite instituţii. Răspunsurile primite de instanţă ... (vezi toată discuția)
plangere depusa la tribunal de 2 ani inca nesolutionata ( ... ilie575 ilie575 de aproape doi ani de zile am depus o plangere la tribunal ( printr-un avocat) pentru faptul ca sotul fetei mele pe fondul consumului repetat de alcool ... (vezi toată discuția)