avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa veche pe hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa veche pe hotar

Buna ziua.vecinul meu are casa pe hotar si ma tit deranjeaza cu trebuie de genul sa imi mut cainele ca este langa perete sa imi hag jgheabul in canalizare pentru ca apa se scurge pe langa perete.mentionez totul pe terenul meu.si nu am nimic pus pe peretele lui.in trecut l am lasat sa si isi tencuiasca.acum as vrea sa il tachinez si sa ii zic ca il dau in judecata pentru a ii darama casa.vreau sa stiu ce sanse reale sunt? Mentionez ca nu stiu daca are un acord semnat cu bunicii mei.casa fiind construita acum 100 de ani. Pot afla de undeva daca exista vre-un document?

Alte discuții în legătură

Litigiu intre vecini plesuteo plesuteo Buna ziua, De cca o luna am probleme cu vecinii mei in sensul ca acestia au reclamat la primarie si la politia locala ca avem in curte un solar (il avem de 15 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu gardul vvvv vvvv Buna ziua, Problema pe care o voi mentiona acum, are o vechime de peste 15 ani, iar ea tot persista. Acum 15 ani, vecinul din stanga casei a decis ca, ... (vezi toată discuția)
Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)