avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Problema închiriere auto Islanda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Problema închiriere auto Islanda

Buna ziua

Am închiriat o mașina in Islanda si am avut un mic accident cu ea.

Cei de la închiriere mi-au cerut sa plătesc 1000 e pentru accident dar nu aveam banii si nu au putut sa imi ia de pe card pentru ca e de debit.

Ca paranteza, mașina era asigurata full dar in contract, ulterior, ne-au tradus ei ca daca facem accident din vina noastra plătim suma de aprox 1000 e

Întrebarea mea este daca nu voi plăti in continuare, legal, ce poate sa imi facă ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cerasela Axentoi , utilizator 14:45, 10 Ianuarie 2024
Nimeni nu stie nimic ? Ms
ai mai aflat ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am inchiriat o masina prin aplicatia amovens in palma ... Cerasela Axentoi Cerasela Axentoi Buna ziua, am inchiriat o masina prin aplicatia Amovens in Palma de Mallorca. La finalul inchirierii toate bune si frumoase, si apoi sa primim pe mail factura ... (vezi toată discuția)
Blocarea garantiei pe cardul de credit de catre firma inchiriere auto m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Am inchiriat de curand o masina printr-un terț, nu direct de la firma de inchirieri, care ofera in pret si o asigurare in caz de accidente. Nu ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata inchiriere autoturism Mihaigrecu2001 Mihaigrecu2001 In decembrie2014 am facut o rezervare pentru inchirierea unui autoturism in Bucuresti printr-un website international specializat, costul estimat al ... (vezi toată discuția)