avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare certificat fiscal de la Primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare certificat fiscal de la Primarie

Am inceput sa strang actele pentru a face cadastrul la o casuta la tara, insa cei de la primarie nu vor sa-mi elibereze acest certificat deoarece imi spun ca suntem patru mostenitori in acte si ca nu elibereaza decat daca duc toti pocura ca sunt de acord. Exista o lege in acest sens ? Imi tot spun ca ei respecta legea . Ce lege ?
Multumesc,
Avem impozitul platit si pe anul acesta.
Cel mai recent răspuns: Adriana68 , utilizator 11:38, 3 Mai 2018
Teoretic, cata vreme rolul nominal este unic, ei sunt obligati sa va elibereze certificat fiscal dvs, la cererea dvs, cuprinzand bunurile dvs, respectiv cota dvs din dreptul de proprietate asupra acestor bunuri. DIn comoditate, primariile "de la tara" emit un singur certificat fiscal pentru mai multe persoane, ceea ce nu este corect.
Exista un titlu de proprietate pe numele bunicului si patru mostenitori in urma acestuia ( copii fiind toti decedati ). Inteleg ca pentru dosarul de cadastru e necesar ca fiecare mostenitor sa ceara un certificat fiscal ? Mutumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare teren extra vilan luputinel luputinel Ce acte am nevoie si de unde le pot elibera pentru vanzarea la notariat a unu teren extravilan.,..momentan detin titlu de proprietate pe numele tatalui meu ... (vezi toată discuția)
De unde pot obtine un certificat de sarcini fata de defuncti daca nu exista cadastru efectuat? SHAMMY SHAMMY buna ziua, de unde pot obtine un [b]certificat de sarcini fata de defuncti daca nu exista cadastru efectuat[/b]/ Notarul este cel care elibereaza certificatul ... (vezi toată discuția)