Bucuresti Neascu 
	    	Avocat

Bucuresti Neascu 
	    	Avocat	    

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 gabriel1004 
	    	Utilizator

gabriel1004 
	    	Utilizator	    

gabriel1004, utilizator
 gabriel1004, utilizator 	
			 gabriel1004 
	    	Utilizator

gabriel1004 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Dobre2	                   

Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel.  Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)
	                    Dobre2	                   

Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel.  Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)

cosmin_nasu	                   

am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
	                    cosmin_nasu	                   

am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)

ovidiu99	                   

fiind gasit la volan baut cu alcolemie in sange 1.05 am cerut recalculare la proba de sange la buc.. daca rezultatul vine la fel sau sub 1  ce sanse an sa-mi ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu99	                   

fiind gasit la volan baut cu alcolemie in sange 1.05 am cerut recalculare la proba de sange la buc.. daca rezultatul vine la fel sau sub 1  ce sanse an sa-mi ... (vezi toată discuția)