Oranina Dumitru 
	    	Contabil

Oranina Dumitru 
	    	Contabil	    

Factoringul este la ora actuala, un subiect la moda. Se vorbeste despre cesiunea de creante, dar in special pentru facturile cu un anumit termen de plata, unii spun maxim 180 de zile. Interesant ar fi totusi de stiut, ce se intampla cu facturile care au termen de plata depasit si situatia se schimba intr-o recuperare de creante. Sau despre conditiile pe care trebuie o societate sa le indeplineasca pentru a beneficia de un astfel de serviciu de creditare. Pentru ca sigur nu e suficient sa prezinti numai facturile pe care doresti sa le cesionezi. Daca aveti experienta practica in acest factoring (eu doar in teorie), va rog sa ma lamuriti.
~ final discuție ~
 marian_luca	                   

Cum ar putea o persoana fizica sa-si vanda o creanta catre o persoana juridica?
Am citit despre factoring; se aplica si in cazul persoanelor fizice?
Marian (vezi toată discuția)
	                    marian_luca	                   

Cum ar putea o persoana fizica sa-si vanda o creanta catre o persoana juridica?
Am citit despre factoring; se aplica si in cazul persoanelor fizice?
Marian (vezi toată discuția)

Liliana Jarda	                   

Buna seara, 
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme foarte delicate. Firma la care lucrez a fost chemata in judecata de o societate creditoare ... (vezi toată discuția)
	                    Liliana Jarda	                   

Buna seara, 
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme foarte delicate. Firma la care lucrez a fost chemata in judecata de o societate creditoare ... (vezi toată discuția)

mari.a	                   

Va rog, am nevoie de ajutor ...
Am incheiat un contract de factoring cu o banca - am cesionat catre ei facturi de la unul dintre clientii nostrii - si in luna ... (vezi toată discuția)
	                    mari.a	                   

Va rog, am nevoie de ajutor ...
Am incheiat un contract de factoring cu o banca - am cesionat catre ei facturi de la unul dintre clientii nostrii - si in luna ... (vezi toată discuția)