avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine se ocupa cu prelucrarea aurului ramas din casele ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine se ocupa cu prelucrarea aurului ramas din casele de amanet?

Buna ziua, ma intereseaza cum as putea reface si prelucra aurul in forma de fragmente ramas in amenet. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 08:51, 25 Noiembrie 2018
Casa de amanet cumpara si vinde obiectele primite in forma initiala, nicidecum prelucrata.
Bună ziua,

Mă pueți ajuta, vă rog, cu argumentarea acestui răspuns, de ce nu poate comercializa o casă de amanet obiecte în formă prelucrată?
Nu este posibil că o casă de amanet să șlefuiască ori să efectueze cțte o lipitură bijuteriilor rămase în proprietate după expirarea contractelor, pentru a le îmbunătăți aspectul comercial - pentru a le face mai ușor vandabile?

Mulțumesc pentru timpul acordat.

Iulian Manea a scris:

Casa de amanet cumpara si vinde obiectele primite in forma initiala, nicidecum prelucrata.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am inteles prin prelucrare transformarea completa prin topire si sa rezulte un alt obiect. Nu este niciun impediment sa imbunatatiti aspectul bijuteriei la un centru autorizat si sa o vindeti apoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la casele de amanet cata76 cata76 sunt administratorul unei case de amanet si am o mare neclaritate legata de cum se aplica tva in acest domeniu si la ce se aplica tva ?exemplul meu este foarte ... (vezi toată discuția)
tva aur investitii fdoru fdoru 1. O firma care are ca obiect de activitate \"casa de amanet\" , poate opta pentru regimul special de scutire prevazut la art.152^3 conform Codului Fiscal in ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune la casa de amanet anonim85 anonim85 Buna ziua! Lucrez la o casa de amanet si am probleme cu un client care a adus un lant, doar pe deasupra aur iar in interior cu pilitura. Contractul e facut ... (vezi toată discuția)