avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Pe un titlu de proprietate ,la titular este mama mea si fratele ei, ambii decedați. Cum pot sa vând 1 ha teren arabil ,din cele 2 ha care sunt in titlu?
Cel mai recent răspuns: petroilidia , utilizator 20:19, 11 Mai 2018
Singura posibilitate este sa dezbateti succesiunea dupa mama si dupa unchi, sa intabulati dreptul de proprietate apoi sa vindeti impreuna, toti mostenitorii sau sa partajati hectarul despre care vorbiti,sa il primiti in lotul dvs si il vindeti singura.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli cadastru si intabulare teren arabil arlandh arlandh Buna ziua! In baza Legii 18/1991 a fost emis titlul de proprietate pentru 6 ha teren arabil, avand ca autor pe bunicul (decedat) si ca mostenitori pe 2(doi) ... (vezi toată discuția)
Extindere mostenire ileanadraghici ileanadraghici buna seara, acum 10 ani a decedat tatal meu ,am facut taxa de succesiune cu mama si sora mea pentru bunurile imobile( terenuri si casa) cuprinse in titlul de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)