Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Control fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Control fiscal

Care este termenul si in ce conditii contribuabilul poate solicita organului fiscal amanarea inspectiei fiscale comunicatea prin aviz de inspectie fiscala?
Cel mai recent răspuns: georgiana neacsu , utilizator 12:33, 8 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala prevede:

ART. 122 Avizul de inspecție fiscală
(5) în cazul prevăzut la alin. (2), după primirea avizului de inspecție fiscală, contribuabilul/plătitorul poate solicita, o singură dată, pentru motive justificate, amânarea datei de începere a inspecției fiscale. Amânarea se aprobă sau se respinge prin decizie emisă de conducătorul activității de inspecție fiscală care se comunică contribuabilului. în cazul în care cererea de amânare a fost admisă, în decizie se menționează și data la care a fost reprogramată inspecția fiscală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)
Inspectie fiscala la persoana juridica teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma lamuresc sub urmatoarele aspecte: am primit in data de 10 octombrie aviz de inspectie fiscala emis in data de 25.09 cu incepere a ... (vezi toată discuția)
Control fiscal danyisis danyisis Am cerut suspendarea controlului de tva din septembrie. AM facut o notificare si am inregistrat-o la registratura cum ca noi suntem gata pentru reinceperea ... (vezi toată discuția)