avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Control fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Control fiscal

Care este termenul si in ce conditii contribuabilul poate solicita organului fiscal amanarea inspectiei fiscale comunicatea prin aviz de inspectie fiscala?
Cel mai recent răspuns: georgiana neacsu , utilizator 12:33, 8 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala prevede:

ART. 122 Avizul de inspecție fiscală
(5) în cazul prevăzut la alin. (2), după primirea avizului de inspecție fiscală, contribuabilul/plătitorul poate solicita, o singură dată, pentru motive justificate, amânarea datei de începere a inspecției fiscale. Amânarea se aprobă sau se respinge prin decizie emisă de conducătorul activității de inspecție fiscală care se comunică contribuabilului. în cazul în care cererea de amânare a fost admisă, în decizie se menționează și data la care a fost reprogramată inspecția fiscală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control anaf Anca Pann Anca Pann Buna ziua, se poate “amâna” un control ANAF pe TVA ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Control fiscal aberant mobinstal mobinstal buna ziua, am fost sunat de catre o echipa de control de la Fisc sa ne prezentam pentru un control pentru perioada 2011-2015 . pana aici nimic anormal , ... (vezi toată discuția)
Inspectie fiscala la persoana juridica teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma lamuresc sub urmatoarele aspecte: am primit in data de 10 octombrie aviz de inspectie fiscala emis in data de 25.09 cu incepere a ... (vezi toată discuția)