avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda rovinieta

Ce acte trebuie sa mai depun pentru o contestație la un proces de rovinieta pe care l-am câștigat în ianuarie? Menționez că am câștigat procesul așa cum mi-ați confirmat și dumneavoastră, iar acum firma Cnadr au făcut recurs și nu știu dacă mai trebuie sa depun acte la dosar sau nu, tot ce am avut și de la poliție și de la financiar și procesul de înstrăinare/dobândire au fost depuse. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:08, 8 Mai 2018
Nu trebuie sa depuneți decât întâmpinare. Restul actelor sunt la dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Merezeanu Merezeanu In septembrie 2016 am vândut mașina, am făcut contract de înstrăinare/ dobândire cu persoana respectiva,am notat pe talon cui am instrainat-o,am scos-o ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut? vasilmia vasilmia Am primit un proces de contraventie precum am circulat fără rovinieta la data de 25.02 2016,iar procesul a fost întocmit la data de 23.08.2016.Menționez ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru executare silita rovinieta marina_1010 marina_1010 Buna ziua, Astazi m-am uitat pe site-ul just.ro pentru a vedea o solutie intr-un dosar de divort si am aflat cu stupoare ca am un dosar de executare ... (vezi toată discuția)