avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Procura notariala din Italia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Procura notariala din Italia

Buna ziua! Este necesara apostilarea unei procuri notariale din Italia care prevede transferul de proprietate al unei masini care urmeaza sa fie inmatriculata in Romania? Mentionez ca procura este facuta intre tata si fiu dar cred ca nu are relevanta. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nikisan , utilizator 09:08, 9 Mai 2018
Nu trebuie apostilata.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Petre Enache, Avocat
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura din strainatate ioana1986 ioana1986 Buna ziua! Este valabila o procura facuta in italia pe teritoriul romaniei? Unde trebuie facuta? La consulat sau la un notar si apoi tradusa si apostilata in ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata in italia cu proprietarul fiind mama, pot sa calatoresc cu masina in tara? mmark mmark Buna seara, Am cumparat acum cativa ani o masina si de la bun inceput proprietarul masinii a fost mereu mama. Acum vreau sa ma intorc in tara cu masina pe o ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)