avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... extindere sarcini
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

extindere sarcini

Din cauza plecarii soferului de pe microbuzul scolar s-a decis extindere de sarcini pana la sfarsitul anului scolar pentru fochistul scolii , care are toate actele necesare , a mai functionat pe aceasta meserie , si secretarul scolii , care este coordonator de transport spune ca trebuie sa faca fisa medicala precum la angajare . Este corect ? Multumesc frumos pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: cristeaion , utilizator 16:15, 10 Mai 2018
Trebuie sa se prezinte la examinare medicala periodica la medicul specialist de medicina muncii pentru a se completa fisa de aptitudine pentru locul de munca. respectiv sofer pe microbuz scolar.
Trebuie facut aditional la CIM, completata fisa de post, completata instruirea in domeniul ssm pentru meseria de sofer.
Multumesc mult . Numai bine va doresc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control medical periodic mateciuc mateciuc Mai este 9obligatoriu ca medicul de medicina muncii sa treaca in fisa individuala de securitate si sanatate in munca rezultatul controlului medical periodic ( ... (vezi toată discuția)
Test psiho pentru lucrul de noapte majevcanin majevcanin buna seara rog pe cineva sa ma lamureasca in urmatoarea problema sant fochist cu inca trei colegi la gradinite in septembrie am facut viza medicala si ... (vezi toată discuția)
Procedura ssm angajat nou Akhenaton81 Akhenaton81 Procedura ssm angajat nou Buna ziua, ma intereseaza daca are cineva o procedura interna de ssm pentru angajatii noi care sa cuprinda toti pasii(cine cum ... (vezi toată discuția)