avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoutilitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoutilitara

Azi am fost la Rar pentru a scoate pentru prima data cartea masinii in romania iar masina un Mitsubishi pajero in actele originale este N1 adică autoutilitara.eu vreau sa fie trecută in acte tot autoutilitara deoarece impozitul este mai putin.Cel de la Rar un inginer care a facut verificarea masinii a spus că totul a decurs normal numai ca actele nu au putut sa mi le ofere in ziua respectivă deoarece a spus ca Trebuie sa trimită actele la bucuresti ca sa confirme cei de acolo dacă se poate sau nu sa fie autoutilitara. Mentionez că masina este in actele originale autoutilitara N1.întrebarea mea este ,poate sa imi schimbe încadrarea din autoutilitara in autoturism,fără acordul meu?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Gil7482, utilizator

Alte discuții în legătură

Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca facuta de alta persoana pe numele meu Corneliuz Corneliuz Buna ziua, In mai 2015 am vandut un autoturism/autoutilitara.S-a facut mentiunea \"instrainat catre...\"Cumparatorul a vandut masina mai departe.Caut pe net ... (vezi toată discuția)