avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Chirie germania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Chirie germania

Buna ziua !!! Am inchiriat un apartament in germania. Contractul este semnat pe 1 an de zile,.Din cauza unor probleme personale trebuie sa plec in tara. Nu mai am timp sa depun termen de 3 luni pentru parasirea chirie . Seful meu mi-a spus ca proprietarul apartamentului ma poate obliga sa platesc chiria pana se indeplineste termnul de 1 an de contract. Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Multumesc
Sfatul de care aveti nevoie il puteti afla numai de la un av care profeseaza in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anul trecut 2024 am fost sa caut apartament cu chirie ... Ionela Cristina Turica Ionela Cristina Turica Bună ziua am o urgentă va rog sa ma ajutați cu această situație! Anul trecut 2024 am fost sa caut apartament cu chirie in care am găsit, printr-un agent ... (vezi toată discuția)
Ajutor social in germania TudorTG TudorTG Buna seara, am nevoie de un mic sfat si putin ajutor in legatura cu ajutorul social in Germania. Povestea este in felul urmator, sunt aici cu sotia de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Solicit sfat evacuare chirias Nickbbu Nickbbu As avea nevoie de un sfat in urmatoarea situatie. Sunt proprietarul unui apartament achizitionat prin credit in anul 2010. Tot de atunci l-am inchiriat unei ... (vezi toată discuția)