avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma

Cum pot afla cine este administratorul unei firme ca am cautat numele firmei pe lista firma si nu apare
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 16:52, 14 Mai 2018
listafirme.ro, dar trebuie sa aveți cont
Informatiile privind administratorii societatilor se inscriu in registrul comertului. Tot de la registrul comertului se obtin datele actuale.
Eliberarea se face contra cost.
Puteti cere de la registrul comertului in baza unei cereri de furnizare de informatii, fie la ghiseul institutiei, fie online pe portalul registrului comertului.

Sper sa va fie de folos informatia.

Cu stima,
Cosmin BALANEAN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer gresit de bani FFeri FFeri Din gresesla am virat a suma de bani pe contul unei firme cu care mai demult am colaborat, dar care acum se afla in faliment.mentionez, ca nu am avut datorii ... (vezi toată discuția)
Obtinere istoric al firmei de la registrul comertului ncris78 ncris78 Un SRL poate obtine un istoric al inregistrarilor efectuate la Registrul Comertului, de la infiintarea firmei pana in prezent. Daca da, care este tariful? (vezi toată discuția)