avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am avut un proces la Craiova,unde s-a produs un accident cu masina.Am castigat procesul.Acum am in sentinta definitiva decizia care o obliga pe vinovata sa imi plateasca vreo 1900 lei cheltuieli de judecata si avocat.Eu sunt din Pitesti,ea din Slatina.Am trimis scrisoare de ceva timp in care cerut ei sa imi achite datoria si am pus la dispozitie nr de tel si mai multe conturi sa poata vira banutii.Au trecut 2 sapt si nimic.Acum vreau sa o execut silit.Cum procedez si in ce judet ma duc?In Slatina de unde este ea sau Craiova unde a fost procesul?Si daca vreau sa deschid un alt proces sa recuperez banutii datorati de asigurari mie ?Acei bani sa mi dea ea mie.Asigurarile au dat faliment acum 2ani cand a inceput ea procesul.Unde o pot da in judecata pt asta?Este pe civil procesul.Pot sa o dau in Pitesti?As vrea tare mult sa dau de un executor judecatoresc competent din aceea zona si nu cunosc.Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
barbu.laura10, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa contactati un executor judecatoresc din judetul Olt.
Cu privire la cel de al doilea aspect , doamna care v a accidentat avea incheiata o polita de asigurare la o societate care a intrat in faliment. Exista FGA- Fondul de garantare a asiguratilor,, la care va puteti adresa cu o cerere de despagubire, anexand toate documentele care le detineti in copie. Daca accidentul s a soldat si cu victime, este necesar sa depuneti si certificatul medico legal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa contactati si un executor judecatoresc din Craiova sau din judetul Dolj, dupa cum va avantajeaza.
Slatina este in Olt.Craiova in Dolj.Ea sta in slatina.On craiova a fost accidentul.Deci cum spune legea?
Nu au fost victime.Dar am inteles ca se poate sa ii iau ei banuti si apoi este treaba ei.Legal.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Slatina este in circumscriptia Curtii de Apel Craiova. Puteti folosi un executor judecatoresc competent pe CA Craiova. Asta-i logica !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strămutare dosar în localitatea de domiciliu Luc7 Luc7 Ce pot să fac ca să strămut dosarul de contestație la un proces verbal de contravenție din judetul Olt în București? (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovignieta ciocea.liliana74 ciocea.liliana74 Buna ziua. SC ATX MAN TRUCK&BUS SRL a primit amenda la data de 20.06.2017 pentru ca nu detine o rovinieta valabila pentru masina OT-13-MOM. A fost achitata ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata de la euroins intr-un dosar incheiat acum 2 ani in favoarea mea keenox keenox Buna ziua! Am primit azi de la Euroins o notificare de plata in legatura cu un dosar RCA din noiembrie 2020, platit in ianuarie 2021. In acel dosar am fost ... (vezi toată discuția)