avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Responsabil protectia datelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Responsabil protectia datelor

Daca alegem o persoana (fizica ce nu va fi angajat al companiei sau juridica) din afara companiei pentru a fi responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, ce acte trebuie sa semnam cu acea persoana? contract de prestari servicii e bine? trebuie cumva si o decizie interna din partea companiei noastre in acest sens? ce conditii sunt pentru persoanele juridice? (Registrul Comertului nu are o astfel de activitate in registrele sale) Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ASL , utilizator 20:21, 11 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Nu avem obligatia de a numi un responsabil dar vrem totusi sa avem o persoana responsabila pentru datele existente. Inteleg ca nimeni nu prea stie cum se procedeaza in astfel de cazuri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa știe și sa facă o firma (srl) despre protectia datelor? Tyno1974 Tyno1974 Ce trebuie sa știe și sa facă o firma (SRL) despre Protectia datelor? (vezi toată discuția)
Hg 500 / 2011 Iohana27 Iohana27 Buna ziua, Stie cineva daca eu ca firma de contabilitate si resurse umane trebuie sa ma inscriu la ITM ca si prestator de servicii de resurse umane pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie operare revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Daca administratorul unei societati ( avand si diploma pt. absolvirea cursurilor de R.M. ) are decizie pt. a opera in revisal, este nevoie sa ... (vezi toată discuția)