avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatenia romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatenia romana

Buna ziua, intrebarea mea este cum pot obtine cetatenia romana, sunt casatorita cu un cetatea roman, am 2 copii cetateni romani , si tatal meu are la fel cetatenie romana redobindita, oficial am un an de cind sunt casatorita si am si permis de sedere, cum as putea mai usor sa obtin cetatenia si in termen mai scurt, unde trebuie sa depun actele si de ce acte am nevoie, multumesc aticipat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
sister, utilizator

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana Tatianna Tatianna Buna ziua! Am asa o intrebare. Sint din Republica Moldova, traiesc in Romania de 1 an, detin permis de sedere in baza reintregirii familiei.Vreau sa depun ... (vezi toată discuția)
Cetățean străin, carte de identitate românească oanafrt oanafrt Buna ziua ! am o intrebare, poate cineva ma poate ajuta cu un raspuns ! Eu sunt cetatean roman, iar sotul meu e cetatean italian, locuim in Romania de 3 ani, ... (vezi toată discuția)