avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare caen principal si obiect de activitate.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare caen principal si obiect de activitate.

Buna ziua,

Am urmatoarea speta :

Un client a avut un cod caen , comert cu ridicata si a cumparat 1 cutie de marfa pe firma si dupa aceea isi modifica Codul caen principal si acesta devine secundar , noul Caen principal fiind 7022 .

1. poate avea activitate de comert si consultanta pe 2 caenuri autorizate la ONRC ?

2. Toate declaratiile au fost depuse !

Ms.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:50, 11 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O societate comerciala nu este limitata ca sa desfasoare doar un anumit numar de coduri CAEN ci poate autoriza oricate din lista.

Limitari sunt la PFI, PFA, II si IF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se trece in bilant,cel principal sau cel preponderent? carmenbn carmenbn Un SRL are,conform actelor constitutive,un obiect de activitate principal si mai multe secundare.Activitatea pe care o desfasoara preponderent apartine unuia ... (vezi toată discuția)