avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citatie ANAF
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

citatie ANAF

Buna, acum cateva zile am primit o scrisoare de la ANAF cu o datorie de 5700 lei din venituri necuvenite.acei bani sunt stimulentul de insertie( 600lei) din luna a 7-a pana in februarie.Sotia a fost in risc maternal si de la 1Ianuarie s-a schimbat legea si acum trebuie sa returnam banii ce i-am primit inapoi.ce sa facem?
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:10, 11 Mai 2018
Returnati banii, cea mai simpla varianta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie in timpul concediului de maternitate Arabellla Arabellla Sunt in CCC cu copilul 1. Vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent in urmatoarea situatie: - ma intorc la lucru cu 60 de zile inainte de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, calculul zilelor Ada Nasta Ada Nasta Hristos a înviat! Când ar trebui sa încep prima zi de munca pentru a beneficia de stimulentul de inserție? Copilul este născut pe 13 iulie 2017. Tatăl ... (vezi toată discuția)