avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine mare la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine mare la bloc

Buna ziua. Preluata de la o prietena:
Am nevoie de o parere. In primul rand vreau sa zic ca nu am o problema cu caini tinuti in bloc pana cand acest fapt nu deranjeaza vecinii. Am o vecina la parter care tine 2 caini in apartament. Un labrador (care ii in apartament cel putin de 6 ani de cand ne-am mutat si care nu latra si nu face galagie niciodata) si un ciobanesc mioritic adus ulterior de vreo 2 ani. Cel din urma face o galagie de nedescris. Si chiaf nu conteaza ora:)) Latra si la 2 si la 6 si in weekend... Idee e ca fiind un ciobanesc are un "glas" de se aude in tot cartierul. Am suportat 2 ani dar chiar nu mai pot. Sa nu mai zic ca imi e frica sa ies din casa cand il vad ca e afara fara lesa si il plimba sa isi faca nevoile in jurul blocului, deoarece sare la oamenii si latra de parca acum ar vrea sa te rupa in bucati. Ce se poate face legal sa se remedieze situatia? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:53, 12 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati incercat sa discutati amiabil cu stapanul patrupedului sa expolicati in partea comuna si pe drumurile publice dispozitiile in vigoare obliga detinatorii de animale de companie sa le deplaseze numai cu lesa si botnita?
Daca detinatorul patrupedelor este reticent la atentionarea dv,sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Botnita la caine ContSters322116 ContSters322116 Buna. Am o intrebare, daca ma puteti lamuri va rog frumos. Sunt detinator de caine, am un labrador de 10 luni, este salvat de pe strada. Am cautat si citit pe ... (vezi toată discuția)
Caine labrador la bloc Kdkdndndndnsj Kdkdndndndnsj Buna ziua, sunt proprietara unui apartament din sectorul 3, achiziționat de curand. Detin un labrador in vârstă de 10 ani, femela, microcipata, vaccinata, ... (vezi toată discuția)
Caine in bloc lore23 lore23 Buna!am si eu o problema cu vecina de langa mine.situatia se prezinta in felul urmator: sunt proprietara unui caine de talie mare,care face parte din categoria ... (vezi toată discuția)