avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cat costa trecerea de proprietate pe un alt nume
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cat costa trecerea de proprietate pe un alt nume

Buna ziua as avea nevoie de niste informati ,am cumparat o casa dar nu e inca pe numele meu si as vrea sa stiu cat mar costa sa fac trecerea de proprietar vanzare cumparare .,casa a costat 80 mil vechi.multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o intrebare ptr d-,voastră mama vrea sa ... Issaaaaa Issaaaaa Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr d-,voastră Mama vrea sa isi cumpere un apartament, si eu ca fiu iam propus sa imi faca mie acte pe acest apartament Ce ... (vezi toată discuția)
Garaj concesionat Ionutscanning Ionutscanning Subiect: Garaj concesionat Buna ziua, Am gasit un garaj de vanzare la 70 mil la un batran de apoximativ 75-80 de ani in spatele blocului in care ... (vezi toată discuția)
Intabulare ContSters161824 ContSters161824 Buna. am o casa la tara si as dori sa stiu cam la ce pret ajung daca vreau sa o trec pe mine... multumesc! (vezi toată discuția)