avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna.Sunt angajata la o firma cu contract de munca de 1 ora ca si economist.Din luna iulie nu am mai primit actele si binenteles nu am fost platita din ianuarie.Nu am mai depus nici o declaratie, state.............
Pot sa fiu acuzata de angajator de ceva???
Am vorbit si la ITM,dar nici ei nu stiu ce sa zica, ..............................
Cel mai recent răspuns: adelinepiper , utilizator 13:06, 30 Octombrie 2009
Dar cu angajatorul ati incercat sa luati legatura? Sa vedeti ce se intampla?
Avand incheiat un CIM aveti si obligatia de a va achita de responsabilitatile ce va revin si pentru care primiti un salariu. Daca nu v-ati achitat de aceste sarcini angajatorul nu va mai pontat si nu va mai platit. Angajatorul (justificat) poate proceda la concedierea d.voastra (disciplinar sau nu). Nu inteleg de ce aceasata lipsa de comunicare intro perioada asa mare. Poate nu ati relatat totul.
Ultima modificare: Vineri, 30 Octombrie 2009
ContSters42179, utilizator
Asta asa e, dar nu am putut sa i-au legatura cu angajatorul.Nu mai raspunde la tel, si nu mi-a mai platit de foarte mult timp, nici actele nu le-am mai primit.Si din cate am auzit si-a inchis si magazinul.................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in concediu de odihna si dupa aprobarea incetarii cim prin acordul partilor mmaria mmaria Un director, prin presiuni efectuate asupra lui a fost fortat sa formuleze cerere de incetare a CIM prin acordul partilor la o anumita data. Pana la data ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim absente nemotivate preaviz madina71 madina71 Buna ziua! As avea si eu nevoie de putin ajutor in urmatoarea problema: Un angajat absenteaza de la 1 august, fiind in preaviz pana la data de 15 august, ... (vezi toată discuția)