avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite

Buna ziua. . Trebuie SA inmatriculez o Masina si IMI trebuie PE o hartie o stampila de la taxe si impozite de la Primarie. Bun . Problema e ca doamnele de acolo spun ca nu pot SA Puna stampila PE Motiv ca fostul proprietär cetatean Roman Stabilität in Germania, nu a declarat la primarie respectiva ca a avut autovehiculul PE numele lui si ca nu a platit impozit PE el si ca Mai are si o amenda neplatita . . Mentionez ca EU am platit toate darile necesare mie. . . este legal sau nu?. VA rog SA ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: balut camelia , utilizator 11:49, 30 Iunie 2018
vanzatorul trebuia sa declare masina la taxe si impozite
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2018
balut camelia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Ce fel de tara e asta? emil6702 emil6702 Am cumparat un auto adus din afara. I-am facut RAR-ul, ITP-ul, insa la Primarie sunt obligat sa aduc eu vanzatorul pt ca nu s-a inregistrat cu el si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare - adeverinta falsa cristina1328 cristina1328 Buna seara! Am cumparat o masina renault laguna 2 an 2002 motor 1,9dci inmatriculat in romania pentru prima data la data de 12,01,2008 primul proprietar fiind ... (vezi toată discuția)