avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism inmatriculat in Germania condus in Romania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism inmatriculat in Germania condus in Romania

Buna ziua :)

Firma noastra (din Romania) face parte dintr-un grup de firme , una dintre ele fiind in Germania.

Va rog frumos sa imi spuneti daca o masina inmatriculata pe firma din Germania poate fi utilizata in Romania, permanent, nu doar ocazional?

Este nevoie de alte documente in afara de o imputernicire din partea firmei din Germania pe numele persoanei care o conduce in Romania?


Va multumesc :)

Alte discuții în legătură

o mare problema in legatura cu o masina cumparata marvailav marvailav Buna ziua,am s eu o mare problema in legatura cu o masina cumparata de ceva timp,pe care nu pot sa o inmatriculez.Situatia sta in felul urmator:aceasta masina ... (vezi toată discuția)
Conducere auto inmatriculat in alta tara cipito cipito Buna ziua, am cumparat pe numele sotiei un autoturism inmatriculat in Spania. Cu contract de vanzare/cumparare, etc. Având acte valabile, până mi-a ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)