avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de handicap

Sunt o persoana cu gradul 2de handicap permanent și beneficiez de indemnizația de handicap.Timp de 2ani am avut buletinul expirat motiv pt care mi.au sistat plata indemnizației..Acum am reinoit buletinul și mi se.a comunicat că nu beneficiez de pensia pe lunile restante.Ce pot sa fac ?vă mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 17 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati primit vreo decizie in acest sens ?
Nu...doar verbal
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti cerere de acordare , iar cand primiti decizia de respingere o puteti contesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de handicap Mirela Dudau Mirela Dudau Sunt o persoana cu gradul 2 de handicap permanent și beneficiez de indemnizația de handicap.Am avut buletinul expirat 2 ani din diverse motive și datorită ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap taiata- cod boala c50 cod handicap 2 nicuHD nicuHD unei persoane avand cod boala C50 si cod handicap 2 , in varsta de 53 de ani i se poate taia pensia de handicap? Persoana respectiva a suferit de cancer mamar ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de crestere a copilului de la 2 la 3 ani (copil cu dizabilitate) Adrianabuz Adrianabuz Buna seara, Problema mea tine de documentatia necesara depunerii dosarului de prelungire si de momentul depunerii acestuia: - cu cat timp inainte de ... (vezi toată discuția)