avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizația de handicap
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizația de handicap

Sunt o persoana cu gradul 2 de handicap permanent și beneficiez de indemnizația de handicap.Am avut buletinul expirat 2 ani din diverse motive și datorită acestui fapt mi.au suspendat indemnizația.Acum mi.am reînnoit buletinul și mi.au spus că nu pot beneficia de indemnizație pe lunile din urma deoarece nu am avut buletin.Nu mi se pare corect.Va rog să mă ajutați cu un sfat ce ar trebui sa fac și dacă este legal sa nu.mi de-a pensia.Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizația de handicap Mirela Dudau Mirela Dudau Sunt o persoana cu gradul 2de handicap permanent și beneficiez de indemnizația de handicap.Timp de 2ani am avut buletinul expirat motiv pt care mi.au sistat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil handicap pana la 7 ani dimaadriana2000 dimaadriana2000 buna ziua va rog sa ma ajutati am o dilema de 2,3 ori pe an ma duc la niste prieteni sa stau cu o batrina mi au facut acte nu lucrez permanent acolo .Problema ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal in timpul preavizului MariaBB MariaBB Buna ziua, Tocmai am primit preaviz de concediere, iar eu in 29 intru legal in concediu de prenatal( cele 63 de zile). Intrebarea mea este imi pot lua ... (vezi toată discuția)