avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda rovinieta din 2016
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda rovinieta din 2016

Ieri am primit informarea de la primarie pe care am luat-o la cunostinta, ca am o amenda din 20 iunie 2016 si 26 iunie 2017. Stiam ca e o lege care ii obliga sa te informeze in 8 luni! Daca e asa, unde pot contesta asta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:37, 17 Mai 2018
Contestarea amenzii se realizeaza la judecatoria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara numar de inmatriculare denes2012 denes2012 Buna ziua.As dorii sa pun si eu o intrebare. Saptamana trecuta am fost la primarie pentru ca trebuiau sa scot niste documente si mi-a zis doamna ca nu se ... (vezi toată discuția)
Rovinieta, masina pe firma inactiva marfan marfan Buna ziua, am primit azi executarea silita pt lipsa rovinietei in iunie 2011 procesul verbal a fost intocmit in 11 decembrie (!) 2011 procesul verbal nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog mult un raspuns! in 21.01.2025 am parcat masina ... Liviunic Liviunic Buna ziua! Va rog mult un raspuns! In 21.01.2025 am parcat masina in Turda pe o strada f mica cu trafic f redus masina cu rotile din stanga pe un trotuar f ... (vezi toată discuția)