Am fost si eu judecat penal pentru Refuz de probe biologice ce sa intamplat in 2015 in luna iulie si in anul acest 2018 abia ce sa incheiat,cu anularea permisului 1 an si 3 luni de inchisoare cu suspendare si o perioada de reabilitare de 2 ani,mentionez faptul ca in luna august tot a anului 2015 am fost prins la volan avand permisul de conducere suspendat. Si acum dupa terminarea primului proces cel a refuzului de probe am fost instiintat ca va incepe urmarirea penala si pentru al doilea dosar dupa o perioada de 3 ani .....(Romania) .... Ce sansa am sa scap doar cu suspendare?
Daca veti fi codamnat la pedeapasa inchisorii si pentru aceasta fapta, suspendarea se anulează, aplicându-se dispoziţiile privitoare la concursul de infracţiuni.
În acest caz instanţa poate dispune suspendarea executării pedepsei rezultante, dacă sunt îndeplinite condiţiile prevăzute în art. 91 c.p.. Dacă se dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, termenul de supraveghere se calculează de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare prin care s-a pronunţat anterior suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.