avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat - cine il poate ridica de la Politie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat - cine il poate ridica de la Politie?

Buna ziua,

Poate ridica altcineva permisul meu de conducere la sfarsitul perioadei de suspendare daca ii las dovada si CI?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:37, 18 Mai 2018
Da, puteti imputernici un avocat sa va ajute, sa mearga sa ridice permisul in locul dvs daca nu aveti timp..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Poate ridica oricine acel permis dar cu procura speciala data in fata notarului.
Daca este avocat este suficienta imputernicirea avocatiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ionela20111 ionela20111 am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010 am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)
Imputernicire avocatiala(?) ContSters61319 ContSters61319 Buna ziua, O persoana fizica nedeplasabila(cu infirmitate de exemplu) poate imputernici alta persoana fizica printr-o Imputernicire incheiata de un avocat, ... (vezi toată discuția)
Schimbare c.i. persoana divortata, sentinta fara stampila ''definitiva si irevocabila'' dj_alex dj_alex salut am si eu urmatoarea problema , mama este plecata in Italia si astazi ii expira C.I mi-a trimis o procura speciala prin care ma imputerniceste pe ... (vezi toată discuția)