avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DPO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DPO

Buna ziua,
Daca sunt inspector resurse umane ,pot fi si responsabil cu protectia datelor cu caracter personal(Data protection officer -DPO) in acelasi timp?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
meduard, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:54, 19 Mai 2018
Daca ma mai puteti ajuta .. firma la care lucrez este firma de distributie bauturi cu un nr de 40 de salariati .Este necesar denumirea unui DPO si totodata operatorul (firma)trebuie notificat la ANSPDCP,pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ?
Va multumesc

meduard a scris:

Pentru ca firma m-a trimis la curs ,l-am tinut ,iar ulterior am aflat ca nu pot tine pentru ca se intra in conflict de interese ,si cred ca multi angajatori au trimis la curs angajatii cu aceasta functie .In cazul asta ce este de facut ?? Multumesc



Pai...asta va spuneam si eu...

E treaba firmei si nu a dvs. sa rezolve problema...
Este bine ca ati aflat la timp...zic eu...

Vor gasi o persoana independenta.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Exemple concrete de conflicte de interese
www.avocatnet.ro/articol_468...

Obligația de a numi un responsabil cu protecția datelor nu ține de mărimea entității, ci exclusiv de îndeplinirea condițiilor expres prevăzute de articolul 37 din Regulamentul european 2016/679.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal NeliF NeliF Buna ziua, Un SRL cu 50 de angajati are obligatia sa aiba o persoana responsabila cu protectia datelor cu caractere personal? Va intreb pentru ca eu am dedus ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Conform legii, din 25.05.2018 intra in vigoare anumite Reguli privind protectaia datelor cu caracter personal. Societatile comerciale ... (vezi toată discuția)
Servicii externalizate dpo / srl - cod caen necesar cristianbrana cristianbrana Buna ziua, Intentionez sa urmez un curs acreditat de RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, Cod COR 242231, iar ulterior sa ofer acest ... (vezi toată discuția)