avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi poate recomanda cineva un avocat specializat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi poate recomanda cineva un avocat specializat pentru dezbaterea succesiunii in Buzau, Braila sau Galati?

multumesc
Cel mai recent răspuns: dell25 , utilizator 22:02, 20 Mai 2018
Buna seara
Mergeti la barourile acestor judete si alegeti pe cine doriti.
Acest site nu face reclama.
Buna seara,

Cred ca ar trebui sa mai cititi odata intrebarea.de la recomandare la publicitate e cale lunga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un raspuns la ... naida gabriel naida gabriel Am incercat si eu, prin luna iunie 2020, sa aflu un raspuns la o problema juridica( la care nu am gasit raspunsuri si pe care le dezbate acest site, vorba ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in ... Arcadiavegas Arcadiavegas Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in dreptul muncii - este vorba despre discriminare pe criterii de virsta, multumesc. (vezi toată discuția)
Buna seara, caut un avocat, sau pe cineva de specialitate, in ... rolettings rolettings Buna Seara, Caut un avocat, sau pe cineva de specialitate, in vederea obtinerii documentatiei necesare pentru construirea unui balcon la parterul unui bloc ... (vezi toată discuția)