avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am fost debranșat de la țevile de căldură pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am fost debranșat de la țevile de căldură pentru că permit accesul muncitorilor la țevile de căldură, în lipsa asigurării reparațiilor ulterioare. Ce pot să fac?

Buna ziua.

Luni am gasit afis la avizier precum ca in weekend se vor schimba tevile de caldura in bloc si trebuie sa fie cineva acasa sa permita accesul muncitorilor. Joi m-am intalnit cu presedintele l-am intrebat daca sunt asigurate si lucrarile de reparatie si mi-a spus ca "nu, alea le faci pe banii tai". Am ramas masca. I-am spus ca daca nu imi sunt asigurate si reparatiile in casa, nu permit accesul nimanui. A spus ca pe el nu il intereseaza, ca asa s-a hotarat la sedinta si daca nu permit accesul ma debransaza. M-a pus sa semnez o declaratie pe proprie raspundere ca imi dau acordul sa fiu debransat, pe care normal ca nu am semnat-o. Azi dimineata am fost debransat. Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 18:50, 24 Mai 2018
Sa mergeti la Administrator si sa va cereti scuze pentru impedimentele aduse in derularea lucrarii agreate de Asociatia de Locatari. Si mai apoi sa vedeti ce aveti Dvs. de facut pentru ca conducta din apartamentul Dvs. sa fie si ea inlocuita, deoarece in cazul unui accdent pe coloanele din apartamentul Dvs. veti fi responsabil Dvs. Intr-un condominium ceea ce este comun se solutioneaza COMUN, si ceea ce este PRIVAT se solutioneaza PRIVAT. Nici o instanta de judecata nu va fi de partea Dvs.
Ei, omul a inteles ca daca este nevoie de inlocuire, participa, schema este ca cine suporta reparatiile suplimentare - ipsos, var, etc.
De obicei, legal, in AG se discuta si se hotarasc ca si aceste cheltuieli suplimentare sa fie suportate din Fd. de reparatii. Ei, aici ii problema. Mai sus cineva a incercat sa lamureasca problema, dar a fost luat la misto, pe nedrept.... Unii au finisaje ca la Palatul Culturii, altii au un simplu var... In fine, sa se tina seama ca aceste conducte se schimba odata la 40 de ani sau daca se trece la incalzirea individuala, aceste tevi dispar de tot.
Mult succes!
Buna ziua "wishmaster".

Va adresez o singura intrebare:

Locuiti, cumva, la ultimul etaj al imobilului in dicutie (etajul 4, 8, 10, etc ...) ???

Solutionarea acestei spete/situatii este foarte simpla dar depinde doar de raspunsul dumneavoastra.

In mod cert nu ati fost "debransat". Ar fi ilegal.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu asociația de proprietari Ancapraja1985 Ancapraja1985 Am o problema cu care ma confrunt de cateva luni de zile!Suntem un bloc cu 28 ap.si deținem asociatie de proprietari!Unul dintre proprietari dorește ... (vezi toată discuția)
Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)
Plata caldura ivanvintilica ivanvintilica Locuiesc intr-un bloc racordat la incalzirea in sistem centralizat. Pe tronsonul unei scari in care am si eu apartamentul sunt singurul care am centrala ... (vezi toată discuția)