Bună seara! De câteva zile am primit un mesaj flash (mesaj care apare pe ecran când expeditorul l-a trimis și nu are număr de telefon, iar după închidere nici urmă nu rămâne la mesaje) însă am făcut captură de ecran, în mesaj eram amenințată că dacă mai postez postări cu care să închid gura bârfitorilor, expeditorul va vorbi cu logodnicul meu și îi va povestii “adevăruri” din trecutul meu. La câteva zile după ce am primit eu mesajul și logodnicul meu a primit unul asemănător în care expeditorul îi spunea că i-ar plăcea să stea de vorbă cu el dar să fiu și eu acolo. Aceasta nu este prima dată când primesc astfel de șantaje. A trebuit să-mi închid contul pe alte pagini sociale ca să scap de șantaje, însă acum s-a ajuns până acolo încât persoana ne trimite mesaje pe telefon. Acum pe moment așteptăm să ia persoana respectivă legătura cu logodnicul meu și după ce vom afla cine este vom depune o plângere împotriva lui pentru șantaj. Vreau să întreb dacă este posibil așa ceva și să știu cum ar putea fi pedepsit persoana respectivă?