avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Autorizație gard
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Autorizație gard

Buna ziua!
Am gardul din fier cu fundația din beton si as vrea sa il schimb tot în fier,doar ca va fi fier forjat iar fundația doar vreau sa o sparg deoarece e veche si sa o torn iar ca sa fie mai dreapta. Deci va fi la fel ca în proiectul vechi (din punctul meu de vedere),intrebarea este : Mai am nevoie de autorizație daca vreau sa schimb gardul vechi cu unul nou ,dar tot aceleași materiale vor fi ?
Autorizatia de care aveti nevoie este cea de renovare/reabilitare, nu de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare gard - este necesara autorizatie ? Serggg Serggg Buna ziua , cand este necesara autorizatia daca doresc sa renovez un gard existent ? Mentionez ca gardul are fundatie betonata si este din lemn . Eu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Autorizate modificare gard pentru a face curtea mai privata DanielStanS DanielStanS Am un gard cu fundatie si stapli din beton/caramida. Deasupra fundatiei intre stalpii de beton se afla bari din fier forjat. In cazul in care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)