avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua. Am cumparat o masina din Germania in 2008 , la care am platit taxa de poluare sau cum s-o numi. Ulterior am vandut masina si nu mai am niciun document/dovada in legatura cu masina. Cum pot afla toate informatiile in legatura cu masina pe care am avut-o, info de care am nevoie in noua cerere de restituire?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters473646 , utilizator 14:47, 23 Mai 2018
mergeti la biroul de inmatriculari unde a fost inscrisa masina pe numele dvs si cereti o copie a dosarului cu actele masinii...in mod normal se pastreaza in arhiva dosarele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna ziua, o persoana a cumparat o masina din Germania, a achitat taxa de poluare pt. ea, dupa care a vandut-o, aceea persoana a vandut masina la randul lui ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca la vanzarea autoturismului meu cumparatorul plateste sau nu taxa de mediu ? CatalinCD CatalinCD Buna ziua. In Iulie 2008 tatal meu cumpara un autoturism nou din magazin pe care il inmatriculeaza pe persoana fizica. Dupa decesul sau, eu devin ... (vezi toată discuția)