avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Permis auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Permis auto

Am fost depistat în trafic conducând un autoturism cu numere false și neanmatriculat pentru fapta precizată mi sa făcut dosar penal și miau luat permisul fără drept de circulație deși am precizat polițistului ca numai ce cumpărasem mașina și nu aveam de unde sa știu ca actele sunt false măsură de ami suspenda permisul e corecta sau nu legal și dacă da se mai poate înapoia vreodată.

Alte discuții în legătură

Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)
Hartuit de politisti gelu_66 gelu_66 []in seara zilei de 04 07 2010 placutele de inmatriculare a 2 a zi am mers la pol sa vad motivul pentru care miau fost ridicate intorcinduma acasa am fost ... (vezi toată discuția)
Art. 85, alin. (1) si (2) cod rutier nicoletavlaicu nicoletavlaicu Va rog sa imi spuneti daca se poate ,caRE sunt urmarile unui sofer dupa ce a comis faptele din respectivul art si a trecut 1o luni pana la ... (vezi toată discuția)