Buna ziua,
Am si eu nevoie de o informatie: unde m-as putea adresa pentru a face o reclamatie referitoare la un fast food care activeaza la parterul blocului in care locuiesc?
Situatia pe scurt: acest fast food inregistreaza datorii la intretinere de peste 10.000 lei. Din aceasta cauza ni s-a taiat apa. Desi ar trebui sa-i afecteze, pentru ca, din cate stiu eu este ilegal sa functioneze fara apa curenta, se pare ca nu-i intereseaza, nu si-au sistat activitatea de vineri, de cand s-a taiat apa! De asemenea, desi ar trebui, eventual dati in judecata pentru recuperarea sumei restante, se pare ca presedinta blocului "s-a inteles" cu ei, si-i lasa in pace de ani de zile. Am incercat sa fac o reclamatie la DSPMB, insa se solicita date de identificare, iar patronul este o persoana destul de influenta care a avut grija sa ne ameninte (la modul grav - ca ne taie cu toporul pe fiecare in parte). Prin urmare ne este teama de ce ar putea face.
In speranta unui raspuns,
Va multumesc!
ynocentta
Multumesc pentru raspuns.
Tocmai de asta ma intereseaza unde ma pot adresa pentru a se face un control la acest fast food. Presupun ca nu este in interesul patronului sa inchida locatia (produce destul de mult, in fiecare noapte este plin). Poate, cine stie, o amenda il va trezi la realitate!
Debransare apa
anifb03
Buna seara,
In aceasta seara cand am sosit acasa de la servici am constatat ca nu mai am apa. Am sunat la Compania de apa si mi s-a spus ca Administratorul de ... (vezi toată discuția)