avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat ANAF pentru mașina cumpărată din ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat ANAF pentru mașina cumpărată din Germania de intermediar

Am cumpărat o mașină adusă din Germania de către un intermediar. Am făcut contract de vanzare cumpărare în țară am fost la Primăria de care aparținea, i s-a făcut impunere și mi s-a dat certificat fiscal. Mai am nevoie de certificatul de la ANAF pentru a inmatricula mașina?

Alte discuții în legătură

Cer un sfat vali32 vali32 am cumparat o masina adusa din germania,de la un intermediar iar eu am inmatriculat-o iar acum primesc tel de la o persoana si imi spune ca masina a fost a lui ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul nu imi da certificat fiscal elena cailean elena cailean buna ziua. am cumparat in februarie o masina, de la un domn din bistrita, domiciliat in bistrita. masina era adusa in decembrie din germania, si avea deja ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto Alex R. Alex R. Salutare! Am cumparat o masina din Germania, adusa de un roman, iar pe brief-uri apare atat proprietarul din Germania, cat si cel care a adus-o. Nestiind cum ... (vezi toată discuția)