avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical \"in continuare\'
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical "in continuare'

Buna ziua ! Am avut o operatie de artroplastie totala de sold la un spital din Bucuresti in urma careia mi s-a eliberat un CM initial ( 23-30.04.2018) si un CM in continuare (01.05.-31.05.2018). Datorita unor complicatii pe data de 04.05.2018 am fost internat , de urgenta , la un spital din Galati unde mi s-a eliberat un CM , initial , cod 06 ( tromboza venoasa profunda si micro edem pulmonar ) , pt perioada 04.05-31.05.2018.Intrebarea mea este daca dupa data de 31.05.2018 medicul ortoped ( de la Bucuresti ) imi mai poate da CM pentru incapacitate de munca avand in vedere ca fiind o proteza necimentata nu am voie sa calc in picior cca 3 luni de zile.

Alte discuții în legătură

Schimbarea codului de indemnizatie din 01 in 03 GELUsoltan GELUsoltan Buna ziua! in luna februarie am suferit un accident de munca in urma caruia am ramas fara un picior (amputare coapsa dreapta) iar medicul mi-a emis concedii ... (vezi toată discuția)
Concediu medical georghe georghe cine si in ce conditii (pe baza caror documente) elibereaza concediul medical (si reteta pentru medicamente compensate) fiind angajat la stat si avand piciorul ... (vezi toată discuția)
Drept la concediu medical dupa infarct - 1 an ? tushu tushu Buna Seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In luna februarie a.c. am suferit un infarct miocardic major, edem pulmonar acut si am fost internata ... (vezi toată discuția)